Minikursus - forside-kopi.png
Nøglen til ro i kroppen
3 vigtige temaer for balance i nervesystemet


 

Få minikurset leveret til din indbakke med det samme

Mange kvinder, der lever med stress og smerter fra kroppen ved ikke hvad de skal gøre for at ændre på deres situation. 

 

De har typisk fået masser af “gode råd” og en liste med øvelser, de kan lave. Men de ved også, at det ikke er realistisk for dem at få gjort. Og så er vi lige vidt.

 

Men hvad hvis jeg fortalte dig, at der først og fremmest er 3 temaer, som du bør kende, hvis du gerne vil opleve mere ro i kroppen, hovedet og følelserne på sigt? Og at det faktisk ikke kræver alverdens øvelser for at komme i gang med at implementere den viden i din hverdag?

 

Jeg siger ikke, at jeg har et quick-fix til dig. 

 

Men jeg deler med dig, hvordan jeg selv og mange af mine klienter gennem årene har oplevet markant forandring i form af mere ro og overskud, færre smerter og mindre stress.

 

Det her minikursus er for dig, der gerne vil igang med at gøre noget andet. Gøre noget godt for dig selv. 

 

Men som også ved, at overskuddet til at lave den helt store livsomlægning bare ikke er der. Og som samtidig ved, at du ikke kan fortsætte med at have så ondt i kroppen og være så presset.

 

Det er for dig, der er klar til at tage første skridt. Og som er åben for, at det faktisk godt må være lidt simpelt.

 

For dig, der vil have livsforandrende resultater, der holder på sigt, fordi tilgangen er simpel og til at holde ved lige. 


Få minikurset leveret til din indbakke med det samme

Hvad sker der, når jeg tilmelder mig?

 

Når du har tilmeldt til mini-kurset modtager du en email i din indbakke med direkte adgang til mit minikursus. 

 

På minikurset lærer jeg dig om... 

 

  • Sammenhængen mellem ubehaget i din krop og uroen i dit sind (som har afgørende betydning for, at du kan få det bedre)

 

  • Hvad det er for nogle reaktionsmønstre, der skal kigges på for at roen kan indfinde sig (og hvorfor jeg snakker så meget om dét ro der)

 

  • Hvilke to genveje til velvære du ALLEREDE har adgang til (og hvorfor det er mega vigtigt at lære at bruge dem som medspillere i sit liv, for at få mere overskud, glæde og ro i sig selv)Få minikurset leveret til din indbakke med det samme

IMG_0621_edited.jpg
Hej, jeg er Randi!

 

Jeg er din underviser på mini kurset “Nøglen til ro i kroppen”

 

Jeg er her for at guide kvinder til et mere nydelsesfuldt liv med ro og overskud til dem selv og deres liv. 

Jeg brænder for at hjælpe kvinder med at håndtere kroniske og tilbagevendende smerter og stress, for jeg tror inderligt på, at livet skal leves - ikke overleves.

 

Når vi tør tage os selv og vores krops signaler seriøst, sætte os selv først (for en gangs skyld) og stå ved dét vi har brug for med ro i maven, så sker der kæmpe forandringer.

 

Men det kræver, at vi er villige til at kigge på vores nuværende handlemåder og tune dem en lille smule. At vi tør gøre noget nyt. Og at vi bliver ved med at gøre noget godt for os selv. 

 

Jeg har kvinder i terapi og underviser i, hvordan de lærer at tolke og handle på deres krops og sinds signaler og bryde deres negative mønstre, så de over tid skaber ekstraordinære forandringer i deres liv. 

 

Okay, Randi. Jeg er klar. Send min minikurset.

Lysstråle

Tilmeld dig minikurset her

  • Facebook
  • Instagram