Yoga Class

Feminimt Forum for Forandring

Et terapeutisk gruppeforløb for dig, der sidder fast i nedtrykthed og ubalance

Gennem samtale, bevægelse og refleksion finder vi vejen ud i lyset

 

Feminint Forum for Forandring

Kan du genkende dig selv i det følgende?

Du er præget af frygt, angst og uro. Du lever med smerter og går nedtrykt gennem dagene. Måske har du et arbejde, måske er du sygemeldt, men under alle omstændigheder sidder du i en situation, der ikke fungerer for dig… og du sidder fast.

Du er glad for mange områder af dit liv – måske din mand, din familie, dine veninder, en hobby – men den vej du går på er ikke den rigtige. Dit arbejde. Din livsførsel. Din måde at være i verden.

Du føler dig brugt. Udmattet. Når dagen er omme lægger du dig i din seng, og ville ønske at den næste dag ikke startede. Ikke fordi, du ikke vil leve. Men fordi den måde, du lever din liv lige nu, dræner al din energi.

Det du har brug for er forandring. Redskaber til at gå en ny vej. Eller mærke dig selv på en ny måde. Du har brug for et fællesskab med andre, der sidder i samme situation som dig. Har behov for at blive set. Føle dig hørt og mødt. Og blidt guidet henimod det der er din vej. Den vej, som er din måde at leve og være i verden, hvor du ikke behøver have ondt. Ikke behøver frygte dagen derpå. Ikke er fyldt op af overbelastning og pligtfølelse og skyld. Skyldfølelse over overhovedet at have det som du har det.

Du er velkommen hos mig <3

I en lukket gruppe på maks. 6 kvinder skal vi gå foråret imøde og møde hinanden.

I gruppen skal vi rumme hinanden, og jeg vil guide jer gennem kropslige, mentale og følelsesmæssige øvelser, der træner netop DIG i at mærke DIG. At VÆRE dig. For du er alt det du skal være. Du skal bare lige have et skub i den rigtige retning og et kærligt hold af kvinder til at holde dig på vejen.


På forløbet får du konkrete redskaber til at arbejde med dig selv og din livsførsel. Strategier til at “cut the bullshit” og finde ind til det der giver mening for DIG. Vi skal bevæge os – både fysisk og mentalt – og du skal på en rejse for at ende et sted på den rigtige vej for dig. Et sted hvor du kan have dig selv med, og ikke konstant skal tilpasse dig kasser, du ikke hører til i.


Måske handler det om at leve med dine smerter på en måde, hvor hvert enkelt tegn til optakt på forværring bliver grebet som kyshånd, som tegn på at du er ved at overbelaste dig selv.


Måske er din rejse at møde dig selv og lære at tolke din sårbarhed på en ny måde; som en gave der fortæller dig hvornår noget er godt for dig og hvornår det er for meget.


Eller måske handler det netop for dig om, at slippe nedtryktheden ved finde ind til hvad det er for en dyne, der ligger over dig, hvem der har lagt den der og hvad DU har brug for, for at den letter.


Uanset er du velkommen hos mig <3


Vi skal have DIG frem i lyset. Jeg vil tune ind på dig og guide dig til at fornemme dig selv. Din krop. Dine signaler. Det der frembringer lys i dig. Det der giver dig mod og håb. Og det der føles godt.

Jeg vil guide dig i at finde vej. Finde hjem i dig selv.


Gennem mine år som terapeut, og gennem min egen personlige rejse, har jeg høstet viden, redskaber og erfaringer, som jeg brænder for at dele med dig, og som jeg vil bruge til at rumme og guide videre i den retning, der er din vej.


Jeg ser dig.

Og jeg går vejen med dig – noget af vejen.

Men du skal være villig til at gå. Møde op. Gøre arbejdet. Dykke ind i dig selv og mærke efter. Turde lytte til det der kommer. Og handle på det.

Du må gerne synes, at det er svært.

Men du skal være villig til at være her med det. Det hele. Også det der er svært.

Jeg hjælper og guider dig hele vejen, og er du i tvivl om det mindste, så finder vi et svar sammen.

Hvordan foregår det?

Hver session er 2 timer – vi skal have noget for hånden.
Vi starter hver gang med en runde, hvor alle i gruppen melder ind med, hvor de er i deres proces. Derefter vil der være et kort oplæg fra mig om dagens tema. Derefter skal vi arbejde kropsligt, refleksivt og emotionelt med dagens tema og vores personlige problematik hver især. Vi kommer til at bruge hinanden i gruppen undervejs, både som sparringspartnere, samarbejdspartnere og støttende team, men der kommer også til at være en del tid, hvor du skal arbejde med dig selv på egen hånd i rummet. Vi slutter gangen af i en siddende cirkel, hvor vi deler dagens erfaringer og erkendelser.

Temaerne

Angst og bekymring – et sårbart nervesystem på overarbejde

Vrede og sorg – begrænsende overbevisninger og at turde slippe det, der ikke skulle være

Rum og rytme – at rumme dig selv og blive din nye bedste ven

Kropsbevidsthed og intuition – mærk efter og stol på dig selv

Power og lys – dine ressourcer og styrker, dét der tænder gnisten i dig

Klar til proces og forandring?

 

Det praktiske

Hvor foregår det og hvordan tilmelder jeg mig?

Forløbet foregår i de dejlige lokaler hos SALIG på Østerbro, hver anden torsdag kl 12.30-14.30 i lige uger, med start 19. marts. Der vil være hjemmearbejde mellem hver af gangene. Medbring en notesbog, du kan skrive refleksioner ned i undervejs.

Tilmelding foregår pr. mail til bodymindrelations@gmail.com. Skriv “Feminint Forum for Forandring” i emnefeltet. Tilmeldingen er først gået igennem når du har modtaget mail fra mig om, at du har fået en plads i gruppen og betalingen er modtaget. Der kan betales med MobilePay eller via bankoverførsel.

Din investering

2.000 kr

Er du i tvivl om hvorvidt forløbet er noget for dig eller har du spørgsmål til enkelte dele, så tøv ikke med at give mig et kald på 28114022.

Jeg glæder mig til vi ses <3

Randi

P.S. Det er vigtigt for mig, at du mærker efter, om det her forløb er for dig. Nogengange løber vi på ting og sager og kurser og andet, som vi synes lyder rigtig spændende. Men det er ikke altid, at vi er lige dér i vores liv, hvor vi er klar til det. Så medmindre du mærker “Yes! Det er det her jeg skal” lige fra første øjeblik, så tag lige en dyb vejrtrækning og spørg din mavefornemmelse, hvad den siger. Det kan være, du har nogle opklarende spørgsmål. Eller du har brug for at vide mere om mig. Eller måske har du bare brug for at høre min stemme og mærke om vi connecter. Det er alt sammen helt i orden. Giv mig et kald! Og mærk så efter igen. Jeg vil elske at have dig med – men jeg vil have, at du er klar på at tage vare på din forandring og er villig til at se dig selv og dit liv efter i sømmene.

 

JA TAK! Jeg vil med...

Du sikrer dig din plads på forløbet ved at tilmelde dig her

 

Stadig i tvivl om du skal med?

Det er helt okay. Hvis du har brug for at stille mig nogle opklarende spørgsmål, have hjælp til at mærke ind i, om det her forløb er for dig, eller hvis du bare har brug for at høre min stemme og få en fornemmelse af om vi klikker, så skal du være hjertelig velkommen til at booke en gratis og uforpligtende intro-samtale. Så tager vi en snak om det.