Udtalelser

Det siger mine klienter og deltagere

Jeg henvendte mig til Randi, da jeg i lang tid ikke havde sovet om natten og tilsidst blev sygemeldt med stress….
Jeg har fra start følt mig meget forstået og i helt trygge hænder. Randi er meget imødekommende, tillidsvækkende og kompetent.
Behandlingerne er en god kombination af dialog, øvelser og massage.
De øvelser jeg har lært bl.a. vejrtræknings og mindfulness har været med til at give mig ro og er nogle redskaber som jeg helt sikkert vil bruge fremadrettet.
Jeg kan klart anbefale psykomotorisk behandling af Randi Christensen hos Body & Mind relations, både til forebyggelse af stress og som ren velvære.

Kvinde, Stress

Jeg tror, dit bekendtskab er meget godt for mig. Jeg havde egentlig helt mistet modet, men nu tænker jeg, at jeg kan da sagtens lige tage ti år mere. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har mødt dig.

Ældre kvinde, kroniske smerter

Jeg har haft det SÅ fantastisk efter min behandling i onsdags. I toget på vej hjem fik jeg allerede min hjerne tilbage, og hjemme sov jeg meget tungt i 1½ time, og følte mig træt på en meget mere naturlig måde, end jeg har gjort længe.
Næste morgen vågnede jeg som altid kl 5 men faldt hurtigt i søvn igen, hvilket efterhånden også er meget sjældent.
Min hjerne virker stadigvæk, og i går var jeg både til samtale angående et praktik sted, hvor jeg uden problemer holdt til en hel time men meget intensiv snak, og så var jeg ude og danse i 4 timer uafbrudt, hvor jeg for første gang siden min ulykke fyrede den max af, helt som jeg plejede (det eneste jeg alligevel afholdt mig fra, var at HOPPE ned fra scenen).
Så jeg ville lige skrive 1000 TAK!

Mand, Hjernerystelse

I forbindelse med eksamens angst, har jeg fået en behandling hos Randi. Mit møde med Randi var meget imødekommende, kærligt og tillidsfuldt. Randi var utrolig opmærksom og præcis i hendes observationer i forhold til min eksamens angst og stres, hvilket gjorde behandlingen meget skræddersyet til mig og mine behov. Gennem behandlingen fik jeg øvelser til at håndtere stressede situationer og jeg gik fra rummet med en helt særlig følelse af lethed og gå på mod.

Ung kvinde, Eksamensangst